Son günlerde gündemiz çok ama çok hızlı.

Takip etmek gerçekten çok zor ancak ana başlığa baktığımızda ABD ve Türkiye arasında savaşı görüyoruz.

İçimizde doların yükselmesine sevinen kuzu postuna bürünmüş çakallar çokça varlar son günlerde bunu çok net bir şekilde gördük.

Dünya’nın en büyük ekonomileri arasında ilk 20’lere giren her yıl %7 %8 gibi rekor büyüme rakamları ile her geçen gün kendini daha ileri bir düzeye taşıyan Türkiye bir anda bir döviz baskısı altında kaldı. Görünen basit sebep sadece bir papaz iken aslında işin aslı o kadar basit değil.

İçimizde batıyoruz eyvah gidiyoruz yaygaraları koparan, küçük siyasi hesaplar peşinde koşup hemen hükumet istifa naraları atan dalkavuklar ile işimiz oldukça zor. Nitekim doların yükselişinde çok afedersiniz batıyoruz diyerek yüksek perdenden konuşan sözde aydınlar yapılan müdahaleler ve güçlü duruş en önemlisi de dışarıdan gelen büyük destek karşısında gerileyen dolara sessiz kalıyorlar.

Peki ABD daha ne yapabilir ?

Ülkemize karşı terörist grupları mı destekleyecek.

Zaten yıllardır yaptığı şey değil mi? Bize yani meşru bir devlete bile vermediği silahları teröristlere hibe edip üstümüze gönderen ABD değil miydi.

Yanı başımızda terör devleti mi kuracaklar?

Zaten yıllardır kurmaya çalışmıyorlar mı? Önce Irak’ı bölüp kukla yönetimi kurdular sonrasında Suriye’de aynı yöntemle ikinci bir bölge kurup Irak ve Suriye’deki toprakları birleştirerek bir terör kantonu kurmaya çalışmadılar mı?

Darbe Yapmayı mı deneyecekler?

15 Temmuz 2016’da denemediler mi 250 insanımızı şehit edip devletimizi milyonlarca dolar zarara uğratmadılar mı?

Şimdide ekonomi üzerinden geliyorlar ancak bu sefer son Kurşunları ile geldikleri o kadar bariz ortada ki. Hep dolaylı olarak üzerimize gelen ABD bu sefer bir paravan kullanmadan kuduz köpek misali bizzat kendi üzerimize geliyor. Onlar son saldırılarını yaptılar.

Bu dakikadan sonra Türk ABD ilişkileri dönülemez bir yola girmiştir. Türkiye oyun kurucu rolü ile Rusya Çin Türkiye üçlüsü olarak yoluna devam edecektir. ABD çöküşünün ilk domino taşı Türkiye olacak. ABD bu dakikadan sonra bu tarz saldırgan ve kabadayı politikasında ilerlemeye devam ettikçe yalnız kalmaya başlayacaktır.

Ne diyelim ülkesi için elini taşın altına koyan Yatırımcısı Esnafı İşçisi tüm dik duran vatandaşlarımızdan Rabbim razı olsun inşallah.

Türkiye artık kendi rotasında daha sağlam ve güçlü adımlar ile ilerleyecektir.

Klasik son cümlemizle Sürç-i Lisan Ettik İse Af ola diyor ve bu yazımızı da sonlandırıyoruz.