Derebeylerinin kafasının kesilmesi zamanı gelmedi mi?

Bir çok insan Sayın Cumhurbaşkanımız için oy verirken gönül rahatlığı ile sandığa giderken ne yazık ki Milletvekili ve Belediye seçimlerinde sevdası olan Ak Parti’ye oy vermeye eli gitmiyor. Neden peki?

İllerde derebeyliği taslayan belediye başkanları.

 Yalnız kendi çevresi ve adamlarına yaşama olanağı sağlayan, yaptığı işlerde ben yaptım, ben yapacağım diyerek böbürlenen. Halka inmek yerine üç beş görüntü ve satın aldığı gazetecilere yaptırdığı haberler ile halkın içindeymiş gibi racon kesen. Yüksek EGO’larıyla Ak Parti kadrolarını yalnız kendi adamları ile doldurmak için çaba sarf eden ki bunu yaparken işi yapabilecek olana değil kendi adamı olanın makama gelmesini her şeyden önemli gören belediye başkanları var ya. Ha işte onlar bu gün alınan sonuçların yegane temelidir. Ve bu durum gerçekten Ak Parti’ye oy veren seçmenin büyük kısmını üzmektedir.

Belediyelerden geçip Milletvekillerine geldiğimizde ise sadece ve sadece torpil yapmaktan başka bir icraatı olmayan isimler getiriliyor. İllere hizmet yerine bol bol sağa sola adam sokuyorlar. Bunu yaparken kamuoyunda bir algı oluşuyor. Ak Parti kendi kadrolarını yerleştiriyor diye. Yalan kardeşim yalan. Nerede işe yaramaz nerede üç kağıtçı var onlar önemli kadrolara giriyor. Gerçekten Ak Partili olup da alt kadrolara yerleşenlerse şanslı.

Ak Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanları gerçekten Ak Partiye gönül vermiş sevdası yolunda gecesini gündüzüne katmış hakiki dava erlerini görmezden geliyor. Hiç bir işlerinde yardım etmiyorlar etmeyi bırakın köstek oluyorlar.

Sultanım sen yaptınsa doğrudur diyerek boyun büken yalnız kendi peşlerinde koşan bir teşkilat aşkıyla yanıp tutuşan makam zadeler partinin halkla olan bağını da bu yolla kestiler. Kendi iş bilmez, halktan kopuk, iletişim kabiliyeti yerlerde sürünen, halk tarafından Ak Parti ile bağdaştırılamayan insanları teşkilatlarda önemli yerlere yerleştiren bu makam zadeler yüzünden bu gün Ak Parti kan kaybediyor.

Ya bu derebeylerinin kafaları kesilecek. Yada Ak Parti önümüzde ki ilk seçimde çok daha kötü bir sonuç ile karşılaşacak. Şimdi iş Ankara’da ya adam gibi kelle alacaklar ve gerçekten bu partiyi yenileyecekler yada göstermelik değişimler yaparak halktan tokat yiyecekler.

Klasik son cümlemiz ile bu yazımıza son verelim. Sürç-i Lisan Ettim ise Affola